اقامت اروپا, وبلاگ

اقامت اروپا در سال 2024

دریافت انواع ویزای شینگن،رزرو وقت سفارت-پرکردن فرم سفارت-مشاوراه رایگان دریافت انواع ویزای شینگن
3.5
(2)

دریافت اقامت دائم اتحادیه اروپا در سال 2024{روش‌ها+هزینه+مدارک}

مقدمه

مهاجرت یک پدیده بین‌المللی است که در طول تاریخ بشریت همواره وجود داشته است. پیوستن به یک کشور جدید و شروع زندگی در آن برای افرادی که تصمیم به مهاجرت به اتحادیه اروپا گرفته‌اند، همچنان یکی از چالش‌ها و فرصت‌های بزرگ به شمار می‌رود،همراه ما باشید تا به بررسی جدیدترین روش‌های مهاجرت به اروپا و اخذ شهروندی اتحادیه اروپا از طریق ویزای کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، تمکن مالی یا خرید ملک را بررسی نماییم.

انواع ویزای شینگن

  1. ویزای شینگن نوع A
  2. ویزای شینگن نوع B
  3. ویزای شینگن نوع C
  4. ویزای شینگن نوع D
  5. ویزای شینگن نوع LTV

برای اطلاع از انواع ویزای شینگن و مدارک مورد نیاز انواع ویزای شینگن بر روی لینک کلیک نمایید.

انواع راه‌های دریافت شهروندی اتحادیه اروپا

1. شهروندی از طریق والدین یا ازدواج: متولد شدن از والدین شهروندان اتحادیه اروپا یا ازدواج با یک شهروند، می‌تواند راهی سریع برای به دست آوردن شهروندی باشد. برخی از کشورها شرایط خاصی را برای ازدواج با شهروندان خارجی در نظر گرفته‌اند پس باید قوانین ملی را با دقت بررسی کنید.

2. شهروندی از طریق مقیم طولانی مدت: در بیشتر کشورهای اروپایی، میتوان اقامت طولانی مدت و همچنین اقامت دائم را از طریق معیشت و کار در کشور مورد نظر اخذ کرد. این فرآیند می‌تواند 5 تا 10 سال طول بکشد و معمولاً نیازمند اثبات منبع درآمد پایدار، سوابق کیفری پاک، و گذراندن آزمون زبان و شهروندی می‌باشد.

3. شهروندی از طریق سرمایه‌گذاری: برخی از کشورهای اتحادیه اروپا برنامه‌های “شهروندی با سرمایه‌گذاری” را عرضه کرده‌اند که به مهاجران اجازه می‌دهد با سرمایه‌گذاری کنند در اقتصاد کشور شهروندی دریافت کنند.

4. شهروندی از طریق تحصیل: دانشجویان بین المللی که برای مدت طولانی در اروپا تحصیل می‌کنند، ممکن است قادر به دریافت شهروندی باشند. بسته به قوانین کشور، این می‌تواند بعد از فارغ‌التحصیلی یا در طول دوره تحصیلی امکان پذیر باشد.

5. شهروندی از طریق پناهندگی: اگر فردی توانایی اثبات کند که در کشور خود به دلیل نژاد، دین، ملیت، انتماء به یک گروه اجتماعی خاص یا شرایط سیاسی در معرض خطر است، با مشروط تایید درخواست پناهندگی، می‌تواند شهروندی کشور پذیرنده را دریافت کند.

تابعیت اروپا 

شما پس از گذشت 3 الی 5 سال از صدور کارت اقامت دائم، امکان درخواست پاسپورت را دارید ضمنا توجه داشته باشید برای دریافت پاسپورت باید آزمون سیتیزن شیپ ( .32)  کشور مورد نظر را امتحان دهید. این آزمون متشکل از تاریخ، زبان، فرهنگ و جغرافیای کشور می‌باشد.

آزمون سیتیزن شیپ به عنوان یک آزمون دشوار مطرح شده است ولی اصلا آزمون سختی نیست و فقط اطلاعات پایه ای در مورد کشور مورد نظر را باید مطالعه کنید. پس از گذشت زمان فوق از صدور کارت اقامت دائم و قبولی در آزمون سیتیزن شیپ به شما پاسپورت کشور مورد نظر تعلق می گیرد و تابعیت کشور را دریافت می کنید.

آشنایی با قاره اروپا

  1. قاره اروپا، در نیمکره شمالی زمین قرار دارد و پس از قاره اقیانوسیه، دومین قاره کوچک جهان است. قاره اروپا با قاره آسیا در یک پهنه خشکی قرار گرفته‌ اند و با یکدیگر خشکی بزرگ اوراسیا را تشکیل می‌دهند. مرز طبیعی میان اروپا و آسیا را کوه‌های آرال تشکیل می‌دهند.
  2. مساحت اروپا حدود ۱۰ میلیون کیلومتر مربع است و بیش از ۷۳۰ میلیون نفر جمعیت دارد که یازده درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند.
  3. آب فراوان موجب پیدایش جنگل‌های سرسبز و رواج کشاورزی و دامداری در این قاره شده‌ است.
  4. از این رو، این سرزمین پرآب و سرسبز از گذشته‌های دور، محل زندگی انسان و بسیاری از جانوران بوده‌ است و به همین علت به این قاره، قاره سبز گفته می‌شود.

 اتحادیه‌ی اروپا

اتحادیه اروپا یک اتحادیه اقتصادی - سیاسی است که متشکل از 27 کشور اروپایی است. اتحادیه اروپا در سال ۱۹۹۹ واحد پول مشترکی به نام یورو را معرفی کرد که تاکنون در ۱۹ کشور جایگزین پول‌‌های ملی شده‌ است.

اتحادیه در حال حاضر بازار و سیاست‌های  مشترکی دارد که موارد زیر را در بر می‌گیرد:

  1. اتحادیه گمرکی
  2.  واحد پول یورو که تحت اداره بانک مرکزی اروپا است.
  3. سیاست مشترک کشاورزی
  4.  سیاست مشترک تجاری
  5.  سیاست مشترک شیلات
  6. سیاست مشترک خارجه
  7. سیاست‌های مشترک امنیتی

پیمان شینگن

  • پیمان شینگن نام یک توافقنامه است که توسط بیشتر کشورهای عضو اتحادیه اروپا امضا شده است. این توافق در شهر شینگن کشور لوکزامبورگ در سال 1985 به امضا رسید. هدف از این پیمان حذف کنترل مرزی درونی میان کشورهای عضو و ایجاد یک فضای بدون مرز است که به افراد اجازه می‌دهد بدون نیاز به ویزا یا اقامت به صورت آزاد در این منطقه سفر کنند.
  • پیمان شینگن همچنین یک سیستم اشتراک اطلاعات امنیتی و کیفری به نام “سیستم اطلاعات شینگن” (SIS) را ایجاد کرده است که به کشورهای عضو امکان می‌دهد اطلاعات مربوط به جرائم جدی را با یکدیگر به اشتراک بگذارند.
  • البته باید توجه داشت که پیمان شینگن شامل تمام کشورهای اتحادیه اروپا نیست و برخی از کشورها مانند انگلستان و ایرلند از ان عضویت ندارند. علاوه بر آن، برخی کشورهای غیر عضو اتحادیه اروپا مثل نروژ و ایسلند نیز به این توافق پیوسته‌اند.

مزایای اخذ اقامت اروپا

  1. سفر بدون ویزا به‌‌ کلیه کشورهای اتحادیه اروپا و منطقه شینگن.
  2. کار و تجارت در اروپا،زندگی و تحصیل رایگان در کلیه کشورهای اروپایی عضو شینگن.
  3. امکان خرید خودرو، خرید ملک و راه اندازی کسب و کار در همه کشورهای اروپایی.
  4. اخذ اقامت اروپا، بسیار سریعتر و آسان تر از دریافت اقامت کانادا و آمریکا است.
  5. قاره اروپا به ایران نزدیک است و پروازهای مستقیم زیادی در طول شبانه روز بین ایران و اروپا انجام می شود.
  6. درصورت دریافت اقامت از یک کشور اروپایی می توانید از کشورهای دیگر اروپایی درخواست اقامت کنید.
  7. اخذ آسان ویزای آمریکا، کانادا، استرالیا و انگلستان از سفارت های آنها در کشورهای اروپایی.
  8. با اخذ اقامت شینگن یا همان کارت اقامت اروپا، شما می توانید برای سایرین دعوتنامه ارسال نموده و آنها نیز ویزای شینگن دریافت نمایند.
راه های دریافت اقامت دائم اتحادیه اروپا
راه های دریافت اقامت دائم اتحادیه اروپا
اقامت اروپا با سرمایه گذاری
اقامت اروپا با سرمایه گذاری

اقامت اروپا با سرمایه گذاری

دریافت اقامت اروپا با سرمایه گذاری یکی از روش های مهاجرت به اروپا است که در سال های اخیر به دلیل مزایای آن، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. در این روش، متقاضی با سرمایه گذاری در یکی از کشورهای اروپایی، می تواند اقامت آن کشور را دریافت کند.

سرمایه گذاری در کشور فرانسه و دریافت اقامت دائم کشور فرانسه

سرمایه گذاری در کشور فرانسه و دریافت اقامت دائم کشور فرانسه

انواع روش‌های سرمایه گذاری برای دریافت اقامت اروپا عبارتند از:

  • خرید ملک: خرید ملک یکی از محبوب ترین روش های سرمایه گذاری برای دریافت اقامت اروپا است. در این روش، متقاضی با خرید ملک به ارزش مشخصی در یکی از کشورهای اروپایی، می تواند اقامت آن کشور را دریافت کند.

میزان سرمایه مورد نیاز برای خرید ملک برای دریافت اقامت اروپا در کشورهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، در کشور پرتغال، متقاضی با خرید ملک به ارزش حداقل 280 هزار یورو می تواند اقامت این کشور را دریافت کند.

  • ثبت شرکت و کارآفرینی: در این روش، متقاضی با ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار در یکی از کشورهای اروپایی، می تواند اقامت آن کشور را دریافت کند.

شرایط ثبت شرکت و کارآفرینی برای دریافت اقامت اروپا در کشورهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، در کشور آلمان، متقاضی باید سرمایه اولیه حداقل 250 هزار یورو داشته باشد و حداقل 5 نفر را در شرکت خود استخدام کند.

  • خود حمایتی: در این روش، متقاضی با اثبات تمکن مالی کافی، می تواند اقامت اروپا را دریافت کند.

تمکن مالی مورد نیاز برای دریافت اقامت اروپا در کشورهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، در کشور فرانسه، متقاضی باید ماهانه حداقل 2000 یورو درآمد داشته باشد.

  • سرمایه گذاری در پروژه‌های زیرساختی: در این روش، متقاضی با سرمایه گذاری در پروژه های زیرساختی یک کشور اروپایی، می تواند اقامت آن کشور را دریافت کند.

پروژه های زیرساختی مورد نظر برای سرمایه گذاری در کشورهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، در کشور اسپانیا، متقاضی می تواند با سرمایه گذاری در پروژه های انرژی های تجدیدپذیر، اقامت این کشور را دریافت کند.

  • سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری: در این روش، متقاضی با سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری یک کشور اروپایی، می تواند اقامت آن کشور را دریافت کند.

صندوق های سرمایه گذاری مورد نظر برای سرمایه گذاری در کشورهای مختلف متفاوت است. به عنوان مثال، در کشور یونان، متقاضی می تواند با سرمایه گذاری در صندوق های سرمایه گذاری فناوری، اقامت این کشور را دریافت کند.

مدارک مورد نیاز دریافت اقامت شینگن با سرمایه گذاری

مدارک عمومی

مدارک مورد نیاز خرید ملک

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت

مدارک مورد نیاز سپرده بانکی

فرم درخواست ویزا تکمیل شده

قرارداد خرید ملک

گواهی ثبت شرکت

گواهی سپرده بانکی

پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار

سند مالکیت ملک

سند مالکیت شرکت

قرارداد سپرده بانکی

دو قطعه عکس جدید

گواهی مالیاتی ملک

صورت‌های مالی شرکت

صورت‌های مالی بانک

گواهی تمکن مالی

برآورد ارزش ملک

طرح تجاری شرکت

بیمه مسافرتی

مدارک هویتی و شهروندی

مدارک تحصیلی و شغلی

مدارک پزشکی

مدارک مربوط به سرمایه گذاری

مدارک عمومی

مدارک مورد نیاز خرید ملک

مدارک مورد نیاز ثبت شرکت

مدارک مورد نیاز سپرده بانکی

فرم درخواست ویزا تکمیل شده

قرارداد خرید ملک

گواهی ثبت شرکت

گواهی سپرده بانکی

پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار

سند مالکیت ملک

سند مالکیت شرکت

قرارداد سپرده بانکی

دو قطعه عکس جدید

گواهی مالیاتی ملک

صورت‌های مالی شرکت

صورت‌های مالی بانک

گواهی تمکن مالی

برآورد ارزش ملک

طرح تجاری شرکت

بیمه مسافرتی

مدارک هویتی و شهروندی

مدارک تحصیلی و شغلی

مدارک پزشکی

مدارک مربوط به سرمایه گذاری

سرمایه‌گذاری در اوراق قرضه دولتی اتحایه شینگن

سرمایه‌گذاری در اوراق بهادار دولتی یکی از راه‌هایی است که ممکن است به شما حق اقامت یا شهروندی در برخی کشورهای اتحادیه اروپا را بدهد. این روش، برای کسانی که به دنبال راه‌هایی برای نقل مکان به یک کشور اروپایی هستند، یکی از برنامه‌های “ویزای طلایی” است.

به طور مثال، در قبرس؛ با خرید اوراق قرضه دولتی به ارزش حداقل دو میلیون یورو، اجازه اقامت و در نهایت شهروندی را دریافت می‌کنید. هرچند، شما باید این اوراق را برای یک مدت معینی نگه دارید (معمولا سه سال).

پرتغال نیز یک برنامه مشابه دارد که به سرمایه‌گذاران اجازه‌ی اقامت می‌دهد اگر حداقل یک میلیون یورو در اوراق بهادار یا صندوق‌های سرمایه‌گذاری پرتغال سرمایه‌گذاری کنند.

اگر به دنبال دریافت ویزای شینگن از طریق سرمایه گذاری هستید و می‌خواهید اقامت دائم اروپا را دریافت نمایید با تلفن‌ها دفتر با شماره‌های 021-78721 یا 26379475 الی 77 و 09129331334 تماس گرفته و یا فرم دریافت وقت مشاوره را پر کرده و برای ما ارسال نمایید.

مدارک مورد نیاز سرمایه گذاری در اوراق قرضه دولتی
  • گواهی خرید اوراق قرضه دولتی
  • سند مالکیت اوراق قرضه دولتی

مدل‌های مختلف سرمایه گذاری در بانک‌ها و شرکت های اروپایی

1) سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه‌گذاری: برای دریافت اقامت اروپا از طریق سرمایه‌گذاری در صندوق‌های سرمایه‌گذاری، باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  1. گواهی خرید واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری
  2. سند مالکیت واحدهای صندوق سرمایه‌گذاری

2) سرمایه‌گذاری در پروژه‌های تجاری: برای دریافت اقامت اروپا از طریق سرمایه‌گذاری در پروژه‌های تجاری، باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  1. قرارداد سرمایه‌گذاری در پروژه تجاری
  2. سند مالکیت پروژه تجاری
  3. صورت‌های مالی پروژه تجاری

3) سرمایه‌گذاری در طرح‌های دولتی: برای دریافت اقامت اروپا از طریق سرمایه‌گذاری در طرح‌های دولتی، باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  1. قرارداد سرمایه‌گذاری در طرح دولتی
  2. سند مالکیت طرح دولتی
  3. صورت‌های مالی طرح دولتی

4) سرمایه‌گذاری در صنایع نوآورانه: برای دریافت اقامت اروپا از طریق سرمایه‌گذاری در صنایع نوآورانه، باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  1. گواهی ثبت اختراع یا ثبت طرح صنعتی
  2. پروانه بهره‌برداری از اختراع یا طرح صنعتی
  3. صورت‌های مالی شرکت نوآورانه

5) سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان: برای دریافت اقامت اروپا از طریق سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان، باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  1. گواهینامه دانش‌بنیانی شرکت
  2. صورت‌های مالی شرکت دانش‌بنیان

6) سرمایه‌گذاری در صندوق‌های پژوهش و فناوری: برای دریافت اقامت اروپا از طریق سرمایه‌گذاری در صندوق‌های پژوهش و فناوری، باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  1. گواهی خرید واحدهای صندوق پژوهش و فناوری
  2. سند مالکیت واحدهای صندوق پژوهش و فناوری

7) سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دولتی: برای دریافت اقامت اروپا از طریق سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دولتی، باید مدارک زیر را ارائه دهید:

  1. گواهی خرید سهام شرکت دولتی
  2. سند مالکیت سهام شرکت دولتی

اقامت اروپا از طریق کار

اخذ اقامت اروپا از طریق کار

دریافت اقامت اروپا از طریق کار یکی از شرایط عالی برای کسانی است که به دنبال مهاجرت به اروپا می روند، برای اینکه در اروپا اقدام به کار نمایید ابتدا باید یک پیشنهاد شغلی از یک کمپانی و یا یک شرکت در آن کشور دعوت نامه معتبر داشته باشید که به بر اساس آن پیشنهاد می توانید ویزای کاری دریافت نمایید، در این روش فرد پس از ورود به کشور و دادن مالیات پس از 5 تا 6 سال می تواند اقامت دائم اروپا و آن کشور را دریافت نماید.

در برخی از کشورها استثنایی نیز وجود دارد در کشور آلمان و اتریش فرد برای اینکه بتواند ویزای کاری بدست آورد ابتدا باید یک ویزای 6 ماه جستجوی کار را از سفارتخانه آن کشورها درخواست نماید و فرد پس از ورود به کشور قصد می تواند 6 ماه به دنبال شغل مورد نظر خود باشد و پس از پیدا کردن آن شغل می تواند ویزای کاری کشور آلمان و یا اتریش را دریافت نماید، در این حالت فرد بعد از 6 تا 8 سال می تواند اقامت دائم را دریافت نماید.

روش‌های مهاجرت به اروپا از طریق ویزای کار

یکی از متداول‌ترین انواع مهاجرت به اروپا جاب آفر است، در این روش شما باید یک پیشنهاد شغلی از یک کارفرما در اروپا داشته بشید و با سایر مدارک آن را تحویل سفارت کشور مورد نظر دهید، برای اینکه بتوانید جاب آفر بگیرید مدارک ضروری مانند مدرک تحصیلی، داشتن سابقه کاری و بیمه و از همه مهمتر داشتن مدرک زبان آن کشور الزامی است.

جاب سیکر (Job Seeker) یا ویزای جستجوی کار از طرف کشورهای اروپایی برای افراد متخصص صادر می‌شود تا فرد بتواند به مدت 6 ماه به آن کشور مراجعه نماید و کار مورد نظر خود را بدست آورد، در حال حاضر کشور اتریش و آلمان دو کشوری هستند که ویزای جستجوی کار یا جاب سیکر را به مهاجرین اعطا می‌نمایند.

آوسبیلدونگ نوعی کارآموزی هست که در حال حاضر تنها از طرف کشور آلمان ارائه می‌شود و برای اخذ ویزای آوسبیلدونگ آلمان باید شرایط خاصی داشته باشید، در این ویزا متقاضی در زمان ورود به مدت 2 تا 4 سال در کلاس آموزش می‌بیند و از ماه اول حقوقی را دریافت می‌کند، برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ویزای آوسبیلدونگ آلمان بر روی لینک کلیک نمایید.

متوسط درآمد و حقوق در چند کشور اروپایی

در جدول زیر برخی از میزان حقوق و دستمزد کارگران مختلف در کشورهای اروپایی را برایتان در سال 2023 آورده‌ایم، این حقوق‌ها بر اساس دستمزد اقشار متوسط جامعه در هر کشوری ارائه شده است:

لیست کشور اتحادیه اروپا

میزان حقوق و دستمزد در یک ماه کاری

اتریش

46.675 یورو

آلمان

48.250 یورو

فرانسه

45.291 یورو

اسپانیا

33.465 یورو

ایتالیا

37.045 یورو

مجارستان

3.851.471 فورینت

نروژ

534.135 کرون 

سوئد

412.895 کرون سوئد

اوکراین

240.055 هریونیا

انگلستان

37.458 پوند

لیست کشور اتحادیه اروپا

میزان حقوق و دستمزد در یک ماه کاری

اتریش

46.675 یورو

آلمان

48.250 یورو

فرانسه

45.291 یورو

اسپانیا

33.465 یورو

ایتالیا

37.045 یورو

مجارستان

3.851.471 فورینت

نروژ

534.135 کرون 

سوئد

412.895 کرون سوئد

اوکراین

240.055 هریونیا

انگلستان

37.458 پوند

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای کاری اتحادیه اروپا

  1. مدارک هویتی: گذرنامه معتبر با حداقل شش ماه اعتبار و کپی از صفحات اول و دوم آن
  2. مدارک تحصیلی: مدارک تحصیلی دانشگاهی و ریز نمرات به همراه ترجمه رسمی به زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مورد نظر
  3. مدارک شغلی: قرارداد کاری معتبر با کارفرمای اروپایی، گواهی اشتغال به کار در ایران (در صورت وجود) و رزومه کاری
  4. مدارک مالی: گواهی تمکن مالی کافی برای تأمین هزینه های زندگی در کشور مورد نظر
  5. مدارک پزشکی: گواهی سلامت و عدم ابتلا به بیماری های واگیردار
  6. مدارک تکمیلی: عکس پرسنلی، انگیزه نامه و نامه تمکن مالی

علاوه بر این مدارک، ممکن است سفارت یا کنسولگری کشور مورد نظر مدارک دیگری نیز از متقاضیان درخواست کند. برای مثال، ممکن است از متقاضیان خواسته شود که مدرک تسلط به زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مورد نظر را ارائه دهند.

در ادامه به بررسی مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری اتحادیه اروپا به طور مفصل تر می پردازیم:

1) مدارک هویتی

مدارک هویتی اصلی متقاضی باید در روز مصاحبه در سفارت یا کنسولگری کشور مورد نظر ارائه شود. در صورتی که متقاضی گذرنامه نداشته باشد، می تواند از کارت ملی یا کارت شناسایی معتبر دیگری استفاده کند.

2) مدارک تحصیلی

مدارک تحصیلی متقاضی باید نشان دهد که وی دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی معتبر در رشته مورد نظر است. مدارک تحصیلی باید به زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مورد نظر ترجمه رسمی شده باشند.

3) مدارک شغلی

قرارداد کاری معتبر با کارفرمای اروپایی یکی از مهم ترین مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کاری اتحادیه اروپا است. قرارداد کاری باید شامل اطلاعات زیر باشد:

  • نام و آدرس کارفرما
  • نام و سمت متقاضی
  • شرح وظایف شغلی
  • حقوق و مزایای شغلی
  • مدت زمان قرارداد

گواهی اشتغال به کار در ایران نیز می تواند به عنوان مدرک تکمیلی ارائه شود. این گواهینامه باید توسط کارفرمای متقاضی در ایران صادر شده باشد و شامل اطلاعات زیر باشد:

  • نام و آدرس کارفرما
  • نام و سمت متقاضی
  • شرح وظایف شغلی
  • حقوق و مزایای شغلی
  • مدت زمان اشتغال

4) مدارک مالی

مدارک مالی متقاضی باید نشان دهد که وی دارای تمکن مالی کافی برای تأمین هزینه های زندگی در کشور مورد نظر است. مدارک مالی مورد قبول ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • گواهی تمکن مالی صادر شده توسط بانک
  • گواهی اشتغال به کار در ایران با حقوق بالا
  • سابقه سپرده گذاری در بانک
  • گواهی مالکیت ملک یا خودرو

5) مدارک پزشکی

مدارک پزشکی متقاضی باید نشان دهد که وی از سلامت جسمی و روانی برخوردار است و بیماری واگیردار ندارد. مدارک پزشکی مورد قبول ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • گواهی سلامت صادر شده توسط پزشک
  • آزمایش خون و ادرار
  • عکس رادیولوژی قفسه سینه

6) مدارک تکمیلی

سفارت یا کنسولگری کشور مورد نظر ممکن است مدارک دیگری نیز از متقاضیان درخواست کند. برای مثال، ممکن است از متقاضیان خواسته شود که مدرک تسلط به زبان انگلیسی یا زبان رسمی کشور مورد نظر را ارائه دهند.

در صورتی که متقاضی قصد دارد که در کشور مورد نظر به تحصیل بپردازد، باید مدارک زیر را نیز ارائه دهد:

  • پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه یا موسسه آموزشی معتبر در کشور مورد نظر
  • مدرک زبان معتبر

در صورتی که متقاضی قصد دارد که در کشور مورد نظر به کار آزاد بپردازد، باید مدارک زیر را نیز ارائه دهد:

  • مجوز کار آزاد صادر شده توسط دولت کشور مورد نظر

اقامت اروپا از طریق تحصیل

ویزای تحصیلی کشورهای اروپایی

مهاجرت تحصیلی به کشورهای اروپایی همیشه یکی از بهترین انتخاب‌ها بوده است، به دلیل دانشگاه‌های برتر در سراسر دنیا و داشتن نظام آموزشی پیشرفته هر ساله درخواست‌های زیادی برای دریافت ویزای تحصیلی کشورهای اروپایی به سفارت‌های این کشورها ارسال می‌گردد، در صدر کشورهای اتحادیه اروپا برای تحصیل کشورهایی همچون فرانسه، انگلستان، آلمان و اتریش قرار دارند، در ادامه نگاه کوتاهی به شرایط اخذ ویزای تحصیلی این کشورها می‌نماییم:

مهاجرت به اروپا از طریق ویزا تحصیلی انگلستان

بعد از کشور آمریکا به دلیل داشتن نظام آموزشی پیشرفته و داشتن مدارس و دانشگاه‌هایی پیشرفته و برتر در صدر دنیا انگلستان رتبه دوم درخواست ویزای تحصیلی را به خود اختصاص داده است، تحصیل در کشور انگلستان از سن 5 سالگی آغاز می‌شود و تا سن 18 سالگی ادامه می یابد. افرادی که خواهان دریافت ویزای تحصیلی انگلستان هستند می‌توانند تحصیل را در مقاطع دبستان و یا در دانشگاه  در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا ادامه دهند، هزینه تحصیل در انگلستان از سال 20.000 پوند شروع می شود و در برخی مدارس تا سالی 30.000 پوند نیز هزینه دارد.

برای اطلاع از نحوه دریافت ویزای تحصیلی کشور انگلستان و مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی انگلستان بر روی لینک کلیک نمایید.

مهاجرت به اروپا از طریق ویزا تحصیلی اتریش

تحصیل در کشور اتریش از 6 سالگی آغاز و در 15 به پایان می‌رسد و در صورتی که بتوانید در آزمون انتهایی قبول بشوید می‌توانید وارد دانشگاه و آموزش عالی شوید، اتباع خارجه که اقدام به دریافت ویزای تحصیلی اتریش نموده اند می توانند در مدارس خصوصی یا بیتن المللی تحصیل نمایند و یا در دانشگاه‌های دولتی و یا دانشگاه های خصوصی این کشور به ادامه تحصیل مشغول شوند، اگر به دنبال تحصیل رایگان در کشور اتریش هستید می‌توانید این موضوع را با کارشناسان بخش ویزای تحصیلی هلدینگ مهاجرتی پارمیس مهاجر مطرح نمایید تا به راحتی با دریافت بورسیه فول فاند اتریش این هزینه را برای شما به رایگان تبدیل نمایند.

دریافت ویزای تحصیلی کشور اتریش،اخذ اقامت دائم کشور اتریش از طریق ویزای تحصیل

دریافت ویزای تحصیلی کشور اتریش،اخذ اقامت دائم کشور اتریش از طریق ویزای تحصیل

 برای ورود به دانشگاه‌های اتریش دو گزینه پیش روی متقاضیان تحصیل در اتریش وجود دارد. تحصیل در دانشگاه‌های دولتی و تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی از ویژگی‌های دانشگاه‌‌های خصوصی این کشور می‌توان به امکان گذراندن دوره زبان در این کشور پیش از ورود به دانشگاه اشاره نمود. لذا متقاضیان در این مسیر احتیاجی به ارائه مدرک آیلتس نخواهند داشت و پس از اتمام موفقیت آمیز دوره زبان می‌توانند با تعیین سطح انجام شده توسط دانشگاه به سهولت وارد دوره تحصیلی پذیرفته شده در دانشگاه شوند. در صورت تمایل به ادامه تحصیل در دانشگاه‌های دولتی اتریش لازم است بدانید جهت ورود به این دانشگاه‌ها از جمله شرایط مورد نیاز دارا بودن مدرک زبان آلمانی در سطح B2 و یا C1 آلمانی می‌باشد.

برای اطلاع از نحوه دریافت ویزای تحصیلی کشور اتریش و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی اتریش بر روی لینک کلیک نمایید.

مهاجرت به اروپا از طریق ویزا تحصیلی آلمان

تحصیل در آلمان در سطوح مدرسه و آموزش عالی از مقطع لیسانس، فوق لیسانس و دکترا امکان پذیر است. برای ورود به دانشگاه‌های کشور آلمان در صورتی که قصد ورود به دانشگاه‌های دولتی و رایگان این کشور را داشته باشید باید به زبان آلمانی تسلط داشته باشید. بسته به نوع دانشگاه‌های این کشور ارائه حداقل مدرک B2 و یا C1 آلمانی مورد نیاز می‌باشد. البته شایان ذکر است امکان تحصیل در آلمان و دانشگاه‌های آن به زبان انگلیسی نیز میسر می‌باشد.

برای اطلاع از نحوه دریافت ویزای تحصیلی کشور آلمان و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی آلمان بر روی لینک کلیک نمایید.

مهاجرت به اروپا از طریق ویزا تحصیلی فرانسه

فرانسه نیز از دیگر کشورهای اروپایی می‌باشد که امکان تحصیل رایگان نیز در آن میسر است که شما می توانید با گذراندن دوره زبان فرانسه در همین کشور بعد از اتمام موفقیت آمیز و فراگیری زبان فرانسه به صورت کامل وارد دانشگاه‌های رایگان این کشور شوید. به صورت کلی آنچه مهم است در ارتباط با مهاجرت به اروپا از طریق تحصیل در فرانسه در دانشگاه‌های دولتی، چنانچه قصد تحصیل رایگان در این دانشگاه ‌ها را داشته باشید باید به زبان آن کشور تسلط داشته باشید تا بتوانید از مزایای تحصیل رایگان بهره مند شوید. در اکثر کشورهای اروپایی مانند هلند، دانمارک، فنلاند، فرانسه، آلمان و اتریش امکان تحصیل برای اتباع خارجی فراهم می‌باشد.

دریافت ویزای تحصیلی کشور فرانسه،اخذ اقامت دائم کشور فرانسه از طریق ویزای تحصیل

دریافت ویزای تحصیلی کشور فرانسه،اخذ اقامت دائم کشور فرانسه از طریق ویزای تحصیل

 برای ورود به دانشگاه‌های اتریش دو گزینه پیش روی متقاضیان تحصیل در اتریش وجود دارد. تحصیل در دانشگاه‌های دولتی و تحصیل در دانشگاه‌های خصوصی از ویژگی‌های دانشگاه‌‌های خصوصی این کشور می‌توان به امکان گذراندن دوره زبان در این کشور پیش از ورود به دانشگاه اشاره نمود. لذا متقاضیان در این مسیر احتیاجی به ارائه مدرک آیلتس نخواهند داشت و پس از اتمام موفقیت آمیز دوره زبان می‌توانند با تعیین سطح انجام شده توسط دانشگاه به سهولت وارد دوره تحصیلی پذیرفته شده در دانشگاه شوند. در صورت تمایل به ادامه تحصیل در دانشگاه‌های دولتی اتریش لازم است بدانید جهت ورود به این دانشگاه‌ها از جمله شرایط مورد نیاز دارا بودن مدرک زبان آلمانی در سطح B2 و یا C1 آلمانی می‌باشد.

برای اطلاع از نحوه دریافت ویزای تحصیلی کشور فرانسه و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای تحصیلی آلمان بر روی لینک کلیک نمایید.

هزینه تحصیل در برخی از کشورهای اروپایی

تحصیل در کشورهای اروپایی ممکن است در برخی از مناطق رایگان باشد ولی این زمانی است که شما بتوانید در دانشگاه‌های دولتی مشغول تحصیل شوید، طبق قانون کار اتحادیه اروپا دانشجویان بین المللی می‌توانند برای بدست آوردن درآمد در هفته به مدت 20 ساعت کار نمایند و این مدت در زمان تعطیلات بین ترم بیشتر هم می‌شود، در جدول زیر حداقل هزینه تحصیل در کشورای اروپایی و حداقل هزینه زندگی در آن کشورها را برایتان آورده‌ایم پس همراه ما باشید:

کشور مورد نظر در اتحادیه اروپا

حداقل هزینه تحصیل در هر ترم

حداقل هزینه زندگی در هر ماه

مدت مجاز کار در هفته برای دانشجو

اتریش

1.457 یورو

950 تا 1.010 یورو در ماه

20 ساعت در هفته

آلمان

200 تا 1.300 یورو

840 تا 1.200 یورو در ماه

20 ساعت کار در هفته

مجارستان

5.000 تا 7.000 یورو 

380 تا 720 یورو

20 ساعت کار در هفته

ایتالیا

920 تا 4.000 یورو

450 تا 890 یورو

20 ساعت کار در هفته

فرانسه

150 تا 15.000 یورو

850 تا 1.200 یورو

20 ساعت کار در هفته

سوئد

دکترا: رایگان

بقیه مقاطع: 7.125 تا 30.500 یورو

700 تا 1.200 یورو

بدون محدودیت زمانی

انگلستان

4.850 تا 80.000 یورو

800 تا 2.500 یورو

20 ساعت کار در هفته

کشور مورد نظر در اتحادیه اروپا

حداقل هزینه تحصیل در هر ترم

حداقل هزینه زندگی در هر ماه

مدت مجاز کار در هفته برای دانشجو

اتریش

1.457 یورو

950 تا 1.010 یورو در ماه

20 ساعت در هفته

آلمان

200 تا 1.300 یورو

840 تا 1.200 یورو در ماه

20 ساعت کار در هفته

مجارستان

5.000 تا 7.000 یورو 

380 تا 720 یورو

20 ساعت کار در هفته

ایتالیا

920 تا 4.000 یورو

450 تا 890 یورو

20 ساعت کار در هفته

فرانسه

150 تا 15.000 یورو

850 تا 1.200 یورو

20 ساعت کار در هفته

سوئد

دکترا: رایگان

بقیه مقاطع: 7.125 تا 30.500 یورو

700 تا 1.200 یورو

بدون محدودیت زمانی

انگلستان

4.850 تا 80.000 یورو

800 تا 2.500 یورو

20 ساعت کار در هفته

اقامت اروپا از طریق تمکن مالی

یکی دیگر از راه‌های مهاجرت و دریافت اقامت دائم اتحادیه اروپا از طریق تمکن مالی می‌باشد، در حال حاضر کشورهای کمی از طریق ویزای تمکن مالی اقامت دائم را به متقاضی ارائه می‌نمایند، در ویزای تمکن مالی فرد حق کار کردن ندارد و باید هزینه زندگی خود را از طریق سرمایه و منابع که در کشور دیگر دارد و ارائه کرده تأمین نماید، همراه پارمیس مهاجر آینده برتر باشید تا جدول کشورهای ارائه دهنده ویزای تمکن مالی و میزان هزینه لازم را بررسی نماییم:

نام کشور مقصد

درآمد مورد نیاز در ایران (یورو)

میزان تمکن مالی (یورو)

شرایط و توضیحات

یونان

حداقل 2.500 یورو در ماه

برای خانواده چهار نفره مبلغ 86.400 یورو برای مدت 2 سال

شرط حضور ندارد، ابتدا ویزای تایپ C وارد کشور یونان می‌شوید و بعد آن را به ویزای تایپ D تبدیل می‌کنید.

اسپانیا

حداقل 3.000 یورو در ماه

بابت هر فرد مبلغ 20.000 یورو در حساب بانکی ایران 

حداقل مدت 6 ماه در سال باید در خاک اسپانیا حاضر باشید

فرانسه

مبلغ 2.500 یورو برای خانواده 2 نفره

مبلغ 40.000 یورو برای سرپرست و نفر اصلی، 18.000 یورو برای همسر، مبلغ 10.000 یورو بابت هر فرزند

شرط حضور ندارد، حداقل باید یک سفر توریسیت به این کشور داشته باشید.

سوئیس

مبلغ 4.000 یورو برای خانواده 4 نفره

مبلغ 50.000 یورو برای سرپرست و نفر اصلی، مبلغ 25.000یورو برای همسر، مبلغ 15.000 یورو برای هر فرزند.

حداقل 6 ماه حضور در هر سال الزامی است، شرط زینه سالانه مبلغ 350.000 یورو می‌باشد.

اتریش

ماهانه مبلغ 3.250 یورو برای خانواده 2 نفره

مبلغ 24.000 یورو برای یک نفر، برای زوج مبلغ 38.000 یورو، برای فرزند مبلغ 3.800 یورو

این کشور سهمیه بندی دارد و سالانه تنها 500 خانواده پذیرش می‌شوند، حضور 6 ماه از سال الزامی است، 

پرتغال

ماهانه مبلغ 2.500 یورو برای خانواده 2 نفره

به ازای هر نفر مبلغ 15.000 یورو نیاز می‌باشد.

کشور پرتغال تنها کشوری است که می‌توان با ویزای تمکن مالی کار هم داشته باشد و اجازه کار نیز صادر می‌نماید.

نام کشور مقصد

درآمد مورد نیاز در ایران (یورو)

میزان تمکن مالی (یورو)

شرایط و توضیحات

یونان

حداقل 2.500 یورو در ماه

برای خانواده چهار نفره مبلغ 86.400 یورو برای مدت 2 سال

شرط حضور ندارد، ابتدا ویزای تایپ C وارد کشور یونان می‌شوید و بعد آن را به ویزای تایپ D تبدیل می‌کنید.

اسپانیا

حداقل 3.000 یورو در ماه

بابت هر فرد مبلغ 20.000 یورو در حساب بانکی ایران 

حداقل مدت 6 ماه در سال باید در خاک اسپانیا حاضر باشید

فرانسه

مبلغ 2.500 یورو برای خانواده 2 نفره

مبلغ 40.000 یورو برای سرپرست و نفر اصلی، 18.000 یورو برای همسر، مبلغ 10.000 یورو بابت هر فرزند

شرط حضور ندارد، حداقل باید یک سفر توریسیت به این کشور داشته باشید.

سوئیس

مبلغ 4.000 یورو برای خانواده 4 نفره

مبلغ 50.000 یورو برای سرپرست و نفر اصلی، مبلغ 25.000یورو برای همسر، مبلغ 15.000 یورو برای هر فرزند.

حداقل 6 ماه حضور در هر سال الزامی است، شرط زینه سالانه مبلغ 350.000 یورو می‌باشد.

اتریش

ماهانه مبلغ 3.250 یورو برای خانواده 2 نفره

مبلغ 24.000 یورو برای یک نفر، برای زوج مبلغ 38.000 یورو، برای فرزند مبلغ 3.800 یورو

این کشور سهمیه بندی دارد و سالانه تنها 500 خانواده پذیرش می‌شوند، حضور 6 ماه از سال الزامی است، 

پرتغال

ماهانه مبلغ 2.500 یورو برای خانواده 2 نفره

به ازای هر نفر مبلغ 15.000 یورو نیاز می‌باشد.

کشور پرتغال تنها کشوری است که می‌توان با ویزای تمکن مالی کار هم داشته باشد و اجازه کار نیز صادر می‌نماید.

اقامت دائم اروپا از طریق ازدواج

در مهاجرت به اروپا از طریق ازدواج فرد متقاضی باید با شخصی که اقامت دائم یا تابعیت اروپا را دارد ازدواج نماید تا واجد شرایط دریافت اقامت و تابعیت در کشور مورد نظر گردد. در وهله اول فردی که اقامت یکی از کشورهای اروپایی را دارد باید تمکن مالی مبنی بر توانایی تامین هزینه‌های همسرش را اثبات نماید. سپس از طریق ارائه مدارک ازدواج می‌تواند مجوز لازم جهت ورود همسرش را نیز دریافت نماید. البته شایان ذکر است پس از ورود شخص متقاضی از طریق ازدواج در ابتدا به وی یک اقامت موقت دو ساله یا سه ساله اعطا می‌گردد که پس از پایدار بودن ازدواج تبدیل به اقامت دائم در اروپا اعطا می‌گردد. طبق قوانین رایج در اروپا پس از ۵ سال اقامت فرد به اقامت دائم تبدیل می‌گردد و پس از شش سال تا ۱۰ سال بسته به قوانین کشورهای مختلف این مدت می‌تواند بیشتر گردد.

اقامت دائم اروپا از طریق تولد

در روش مهاجرت به اروپا از طریق تولد باید اشاره‌ای داشته باشیم به این موضوع که سیستم اعطای تابعیت از طریق تولد در کشورهای مختلف از قانون خون و خاک تبعیت می‌کند. برخی از کشورها مانند امریکا و کانادا از قانون خاک پیروی کرده، در واقع شخصی که در خاک کانادا و آمریکا متولد گردد می تواند پاسپورت این کشورها را اخذ نماید. در حالی که کشورهای اروپایی از سیستم خون تبعیت می‌کنند. به این ترتیب که شخصی که در اروپا متولد می‌گردد تنها در صورتی که پدر یا مادر وی اقامت دائم و یا تابعیت کشور را داشته باشند واجد شرایط دریافت تابعیت و پاسپورت آن کشور می‌باشد. این را به خاطر داشته باشید که در حال حاضر هیچ کشوری در اتحادیه اروپا از طریق تولد به فرزند و یا والدین آن فرزند اقامت دائم اروپا را نمی‌دهند پس از این راه صرفه نظر کنید.

بهترین راه مهاجرت به اتحادیه اروپا 

کشور های اروپایی برای مهاجرت جز پر متقاضاترین کشورهای مهاجرتی می باشند. راههای مهاجرت به اروپا بسیار متنوع می باشد و هر کدام از این مسیرها در هر کشوری شرایط خاصی دارد و ممکن است مسیری در برخی از کشوره منجر به اخذ اقامت بشود ولی در کشور دیگری آثار اقامتی در پی نداشته باشد. برای انتخاب بهترین راه مهاجرت به اروپا می بایست شرایط خودتان به همراه هدفتان از مهاجرت و آثاری که هر مسیر دارد را مد نظر داشته باشید. در زیر به طور مختصر در مورد برخی از مسیرهایی که به عنوان بهترین راه مهاجرت به اروپا شمرده می شوند، اشاره کرده ایم.

  • خودحمایتی

از روش خودحمایتی می توان به عنوان بهترین راه مهاجرت به اروپا نام برد. این روش دارای مزیت‌های بیشماری همچون:

  1. نیاز به سرمایه گذاری و انتقال وجه ندارد
  2. آثار اقامتی برای متقاضی و خانواده
  3. تحصیل رایگان فرزندان
  4. شرط حضور کم (هر کشوری شرط حضور متفاوتی را وضع کرده است)

با توجه به مزیت‌هایی که روش خودحمایتی دارد، می توان از آن به عنوان کم هزینه‌ترین راه مهاجرت نام برد. اگر شما دارای بیزینسی در ایران هستید و می‌خواهید که بین کشور مقصد و ایران رفت و آمد داشته باشید یا اگر قصد دارید که بدون هیچ هزینه و سرمایه گذاری در یک کشور اروپایی اقامت داشته باشید، باید بدانید روش خودحمایتی در اروپا بهترین روش مهاجرت به اروپا برای شما می‌باشد.

  • خرید ملک

از خرید ملک می توان به عنوان یکی دیگر از بهترین راه مهاجرت به اروپا نام برد. با خرید ملک در برخی از کشورهای اروپایی می توانید علاوه بر سرمایه گذاری از آثار اقامتی که به سرمایه گذار داده می‌شود، استفاده نمود. از جمله این کشورها می‌توان به اسپانیا، یونان، پرتغال و قبرس اشاره نمود. با خرید ملک در قبرس از همان ابتدا متقاضی و خانواده وی پاسپورت دریافت می‌کنند. با خرید ملک و مستغلات در پرتغال کی توانید پس از 5 سال اقامت دائم این کشور اروپایی را اخذ نمایید. با خریداری ملکی به قیمت 150 هزار یورو در اسپانیا متقاضی می‌تواند اقامت موفق این کشور را اخذ کند و پس از 5 سال این اقامت به اقامت دائم تبدیل خواهد شد. با خرید ملک در یونان متقاضی پس از 7 سال می‌تواند پاسپورت این کشور را اخذ نماید.

  • ثبت شرکت

از رایج ترین روش مهاجرت به کشورهای اروپایی، ثبت شرکت می باشد. بیشتر کشورهای اروپایی از کسب و کارهای نوپا و شرکت استقبال می کنند چراکه این مسیر علاوه بر جذب سرمایه باعث ایجاد موقعیت شغلی می‌شود. در کنار باقی کشورها اروپایی، انگلستان از جمله کشورهایی است که در قوانین جدید خود شرایط بسیار عالی را برای کسب و کارهای نوپا و تازه تأسیس فراهم آورده است و متقاضیان با 50 هزار پوند می‌توانند اقامت این کشور را اخذ نمایند. در جدول زیر بهترین کشور اروپایی برای مهاجرت از طریق ثبت شرکت را ملاحظه می‌کنید که آثار اقامتی برای متقاضی به همراه دارند.

نام کشور مقصد

حداقل میزان سرمایه لازم (یورو)

یونان

400.000

لتونی

50.000

ایتالیا

250.000 تا 510.000

آلمان

360.000

بلژیک

350.000 تا 500.000

بلغارستان

510.000 تا 1.000.000

آندورا

400.000

نام کشور مقصد

حداقل میزان سرمایه لازم (یورو)

یونان

400.000

لتونی

50.000

ایتالیا

250.000 تا 510.000

آلمان

360.000

بلژیک

350.000 تا 500.000

بلغارستان

510.000 تا 1.000.000

آندورا

400.000

معرفی برترین کشورهای اتحادیه اروپا برای زندگی

بیشتر متقاضیان همواره به دنبال بهترین کشور اروپایی برای مهاجرت هستند ولی می‌بایست این بهترین کشور متناسب با هدف از مهاجرت انتخاب گردد پس به طبع بهترین کشور اروپایی برای مهاجرت را می‌توان از زوایای مختلف بررسی نمود. کشوری که در امر تحصیلی بهترین است ممکن است از لحاظ کاری بهترین نباشد یا حتی ممکن است متقاضی آب و هوا برایش ملاک باشد که با توجه به این امر نیز باز هم تعریف و انتخاب بهترین کشور بسیار سخت است چون از نظر برخی از متقاضیان کشوری که آب و هوای معتدل داشته باشد بهترین کشور ممکن است در حالی برای برخی کشور سردتر اولویت می‌باشد. پس در کنار تمامی ملاک‌ها، سلیقه متقاضی بسیار اهمیت دارد.

  1. هزینه زندگی در اروپا: اولین ملاک هر فردی برای مهاجرت به اتحادیه اروپا هزینه زندگی در این کشورها می‌باشد، و افراد به دنبال کشورهایی با هزینه زندگی پایین هستند، بر طبق آماری که ارائه شده است هزینه زندگی در کشورهایی که در شرق اروپا قرار دارند کم است و در عوض کشورهایی که در قسمت مرکزی و غربی اتحادیه اروپا قرار گرفته اند کشورهایی گران با سرانه رفاهی بالایی هستند. کشورهایی مانند صربستان، بلاروس، بلغارستان کشورهای ارزان قیمت برای زندگی به شمار می روند و در مقابل کشورهای سوئیس، سوئد، نروژ، فرانسه و آلمان کشورهای گران قیمت برای زندگی به شمار می‌روند.
  2. بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت تحصیلی :برای انتخاب تحصیل در کشورهای مختلف فاکتورهای زیادی دخیل هستند، مانند کیفیت و سطح دانشگاه، گپ تحصیلی، ویزای همراه، مهاجرت رایگان یا تحصیل رایگان، بر طبق آماری که اتحادیه اروپا منتشر کرده است کشورهایی مانند دانمارک، انگلستان، فنلاند، سوئد جز کشورهایی با هزینه تحصیل گران قیمت هستند و سطح تحصیل و دانش و مدرک بالایی نیز دارند.
  3. بهترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت کاری: کسانی که به دنبال کار در اتحادیه اروپا هستند به شاخص‌هایی مانند میزان درآمد سالانه، شاخص و نرخ بیکاری، امنیت شغلی را مد نظر دارند و بر طبق این شاخص‌ها بهترین کشورهای اروپا برای کار کردن می‌توان به دانمارک، لوکزامبورگ، اتریش، انگلستان، سوئد، آلمان اشاره کرد که میزان درآمد بالا و نرخ بیکاری پایین‌تری نسبت به سایر کشورهای اروپایی دارند.
سوالات متداول در زمینه مهاجرت به اروپا 

کار در کشورهای اروپایی را می‌توان به عنوان یکی از ارزان‌ترین راه‌های مهاجرت به اروپا دانست. در بیشتر کشورهای اروپایی شما باید ابتدا یک پیشنهاد کار دریافت کنید تا بتوانید ویزا بگیرید. اما کشورهایی مثل آلمان و اتریش به شما ویزای جستجوی کار می‌دهند که به کشور آن ها سفر کنید و به دنبال کار بگردید.

شناخت راه‌های مهاجرت می‌تواند اولین گام برای انتخاب بهترین روش باشد. به طور کلی می‌توان گفت بهترین و آسان ترین راه‌ها برای اخذ اقامت اروپا شامل ویزای کار، تحصیل در دانشگاه‌های اروپایی، سرمایه گذاری و تمکن مالی می‌باشد.

مهاجرت به اروپا روش‌های متعددی دارد که برخی از آن‌ها هزینه زیادی دارند و برخی دیگر نیازمند هزینه کمتری هستند. روش‌هایی برای مهاجرت به اروپا وجود دارد که هزینه کمی دارند. به طور کلی شما می‌توانید با هزینه‌ای در حدود 16,000 یورو در برخی از کشورهای اروپایی و از طریق مسیرهای خاصی اقامت بگیرید.

با توجه اینکه شرایط متقاضی چگونه است و پارامترهایی که کشور مقصد دارد می‌توان روش مورد نظر را انتخاب کرد. پس از انتخاب کشور مقصد و روش مهاجرتی می‌بایست برای آماده سازی مدارک و اخذ ویزا اقدام نمایید.

در گران‌ترین کشورهای اروپایی هزینه زندگی به صورت ماهیانه بین 1،500 تا 2،000 یورو خواهد بود. در ارزان‌ترین کشورهای اروپایی این هزینه می‌تواند بین 500 تا 800 یورو در ماه باشد.

داشتن دانش کافی از اصول اخذ ویزا است. اگر در این زمینه تخصص ندارید به سختی می‌توانید مسیر درست را بیابید، اما در صورتی که تخصص کافی را دارید می‌توانید بدون وکیل اقدام کنید.

نظر شما نصبت به این مقاله ؟

به نوشته ما امتیاز دهید

میانگین امتیاز 3.5 / 5. تعداد رأی 2

تا حالا رأی نداده‌اید، اولین نفری باشید که نظر خود را ثبت می‌نمایید.

1 نظر در “اقامت اروپا در سال 2024

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *